Salon Palloilijat ry. - PRISMA-liigan ilmoittautumiset Salon Palloilijat ry.
Helsingintie 18
24100 SALO
044 7060234
http://www.salpa.net

Menu
Junnujen etusivu

SalPa:n etusivu

Intranet

Salon alueiden ilmoittautuminen PRISMA-liigaan 2016

PRISMA-liiga on 6 - 13 -vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu jalkapalloliiga. PRISMA-liigan hinta on 100€ (S-etukortilla 5€ alennus). Osallistumismaksu sisältää jäsenmaksun, lisenssin, vakuutuksen, ohjauksen, pelitoiminnan, joukkuekuvan sekä pelipaidan kauden ajaksi käyttöön.

Ensimmäiset harjoitukset ovat maanantaina 18.4. omien alueiden kentillä (tarkemmat tiedot SalPan nettisivuilla). Harjoitukset ovat avajaisiin 15.5. asti maanantaisin ja keskiviikkoisin. Avajaisia vietetään sunnuntaina 15.5. urheilupuistossa ja samalla pelataan ensimmäinen pelikierros. Avajaisten jälkeen harjoitukset ainoastaan maanantaisin alueiden kentillä ja keskiviikkoisin pelataan pelit Urheilupuiston alanurmella klo 17–20 välisenä aikana.

Lapsesi voi käydä katsomassa ja kokeilemassa 2-3 harjoitukset ja päättää vasta sitten haluaako lähteä mukaan. Jos lapsesi ei muutaman kokeilukerran jälkeen halua jatkaa, tulee asiasta ilmoittaa valmentajalle.

Oletko kiinnostunut toimimaan valmentajana joukkueessa? Lapsesi osallistumismaksu PRISMA-liigaan on 0€, mikäli vanhempi toimii valmentajana joukkueessa. Mikäli olet kiinnostunut toimimaan valmentajana, otathan yhteyttä nappulapäällikköön ja kysy lisää!

Mukavaa jalkapallokesää toivoen,
Berndt Ahlfors
Liigavastaava
040 8218155
berndt.ahlfors[at]salpa.net

Huom! FC Halikko, Kisko, Kuusjoki Muurla, Perniö, Pertteli, Tarvasjoki ja Salon Wilpas ilmoittautuminen Prisma-liigaan oman seuran yhdyshenkilön kautta.

Pelaajan/pelaajien ilmoittautuminen tapahtuu kahdessa vaiheessa. Ensimmäisellä lomakkeella täytetään huoltajan/huoltajien yhteys- ja pelaajan/pelaajien osoitetiedot. Toisessa vaiheessa täytetään pelaajan/pelaajien muut tiedot.

Täytä tiedot huolellisesti.

Huoltajan/huoltajien yhteystiedot

HUOM1! Sähköpostiosoite on myös välttämätön toimivan tiedottamisen kannalta.

HUOM2! Vähintään toisen huoltajan kaikki tiedot ovat pakolliset.

HUOM3! Alennusta varten tarvitaan voimassa olevan S-Etukortin korttinumero.

Äidin nimi:
Puh./GSM:
Sähköposti:

Isän nimi:
Puh./GSM:
Sähköposti:

S-Etukortti

Kortti on ei ole
Kortin numero:

Osoitetiedot

Postiosoite:
Postinumero:
Postitoimipaikka:

Ilmoitettavien pelaajien lukumäärä: (korjaa tarvittaessa)