-+

pallo (3K) Salon Palloilijat ry.
Helsingintie 18, 24100 Salo
Puhelin: 044 706 0234
http://salpa.net
Seniors

 
SalPa Seniors syksy 2015

MOIKKA ja HYVÄÄ ALKAVAA SYKSYÄ!!

 

Se kesähän meni meiltä senioreilta ohi että humahti.

No joo: eipä lämpö päässyt hellimään.

 

Mutta nyt ja ihan tosi - TARKKANA.

 

On heitetty ilmaan kaksi ajatusta SalPa Seniorsien toimintaan. Kummatkin vaativat sen verran esivalmistelua, että urakka ei kannata ellei kannatusta tule.

On siis kaksi ideaa, joita voidaan KUMPAAKIN lähteä kehittämään. 

 

1) Jokerien KHL-matsi Helsingissä todennäköisesti syyskuussa. Hinta omalla bussilla ja pääsylippuineen noin 70 euroa. Vaatii ainakin 20 osanottajaa.

 

2) Jalkapallomatka Saksaan, Dusseldorfiin. Ajankohta riippuu lentohinnoista. Dusseldorf on siitä hyvä paikka, että sen lähistöltä löytyy aina Bundesliigaa, Kakkosbundesliigaa jne. Tavoitteena olisi käydä myös monille tutussa Nevigesissä.

Tätä ei kannata tehdä kuin vähintään 6-8 hengen porukalla.

 

OLE AKTIIVINEN. TÄMÄ EI SIDO SINUA MIHINKÄÄN.

 

MIKÄLI JOMPI KUMPI KEIKKA - TAI MOLEMMAT - KIINNOSTAA, lähetä vastaus Harri Suloselle sähköpostiin. Ilman vastauksia näihin ei uskalla lähteä. Huomioi myös se, että Saksan matkalle on pakko ottaa ennakkomaksu. Se tieytysti vasta siinä vaiheessa, kun ajankohta selviää. Ideana on matka torstaista maanantaihin.

Rohkea veikkaus on, että matka maksaisi noin 400 euroa. Pääsyliput tulisivat päälle, koska matsien hinnat heittelevät tosi rajulla tavalla.

 

ANNA PALAUTETTA: KIINNOSTTAKO VAI EI?

 

Kiitos ja palaillaan. Syksyyn on luvassa ainakin Jukka Koivun vierailu Salossa sekä vihdoinkin myös Vilppaan koripalloa.

Mukavaa loppukesää!

 

HSulonen ja kumppanit.

 

Parasta urheiluviihdettä Salossa! Tervetuloa SalPa perheeseen!